Суп з фото

16.09.2018
0
53



суп з фото
Супи

Cookery.com.ua - сайт кулінарних рецептів підкаже, що приготувати!

Кулінарні рецепти » Супи


Рецепти:


Капусняк з квашеної капусти

Капусняк - перше українське блюдо. Здавна його готували на Полтавщині на весілля, поминальні обіди. Дуже смачний суп - густий, наваристый.Как раз для зимових холодів. Прибіжиш з морозу, а вдома - дух капустяний, ситний. Готують  капусняк як з м'ясом, так і для пісного столу - з грибами або просто з крупою. Можна варити таке блюдо як зі свіжою, так і з квашеної капусти.  Ми пропонуємо рецепт Капусняку з квашеною капустою.

Ні, це зовсім  добра не жарт і не помилка. Дійсно, щі з кропиви –  можливо! Крім того, це неймовірно смачне і корисне блюдо. Кропива дуже цілюща за своїми властивостями, а науково підтверджено, що в ній такого необхідного нам вітаміну С  у 4 рази більше, ніж у лимонах і апельсинах.  Зараз траву використовують дуже активно в кулінарії: омлети, салати, супи й борщі – все це з використанням кропиви виходить надзвичайно смачно. А весь секрет в її правильному приготуванні.

Всі чудово знають, що хоча б 3-4 рази на тиждень необхідно на обід їсти гаряче. І якщо ви втомилися від звичних перших страв, пропоную вашій увазі рецепт приготування щі з свіжої капуты . Рецепт досить простий, а процес не займе багато часу, і щі вийти досить наваристим і смачним.

Щі зелені зі щавлем – ідеальний обід у весняний час року, так як саме зараз з'являється багата вітамінами зелень. Легкий, наваристий, смачний і поживний щі приємно порадує ваших домочадців після важкого дня.

По-моєму в весняний день немає нічого смачнішого, ніж подати на легкий обід капусняк з грибами . Трохи освіжаючий, наваристий, і, звичайно ж, ситний суп, підбадьорить вас після робочого дня.

Не знаю як ви, але я дуже люблю квасолю, так як вона містить велику кількість поживних речовин і білок, який так необхідний для підтримки здорового способу життя. І сьогодні я хочу познайомити вас з рецептом приготування борщ з квасолею .

Хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування кислих щі . Смачний, поживний, ситний суп стане прекрасним обідом після важкого робочого дня.

Білі щі або борщ по-монастирськи

Білі щі або борщ по-монастирськи це чудовий пісний суп для людей, що люблять смачно поїсти, але стежать за своїм здоров'ям і фігурою. Про корисність білих сушених грибів можна співати дифірамби, як відомо після правильної обробки, вони стимулюють секрецію соків, перешкоджають відкладенню холестерину на стінках судин, підтримують процес оновлення клітин печінки, нирок, очей, кісткового мозку та ще багато іншого. Тому суп білі щі принесе вам не тільки насичення і насолоду, але і благотворно вплине на весь ваш організм.

Класичні щі з квашеної капусти

Щі це основне гаряче перше страву російської кухні, вони бувають «збірними», «порожніми» чи «багатими». Сьогодні ми із задоволенням поділимося з вами досконалим, багатим, можна сказати королівським рецептом приготування цього ароматно супу - готуємо Класичні щі з квашеної капусти!

Щі червоні – це саме справжнє російське блюдо, яке готується на основі овочів і м'ясного бульйону. Суп виходить дуже смачний, наваристий, ароматний з пікантною гостротою. Готується таке гаряче перше блюдо дуже просто і не вимагає якогось трепетного ставлення до себе. Головне, щоб бульйон був приготовлений зі свіжого м'яса на кістці, а також під рукою був головний інгредієнт – свіжі помідори або натуральний томатний сік, бажано домашнього приготування.

Щі зі свіжого щавлю – ароматний зелений супчик, який готується просто, а от виходить дуже смачним. Головне, щоб під рукою у вас був свіжий щавель і курячий суповий набір. Перше блюдо виходить в міру кислим, з пікантною гостротою, яку дає чорний мелений перець. Пригощайтеся!

Сьогодні я вирішив представити на ваш суд суп харчо з курки . Звичайно, традиційний і звичний варіант цього супу увазі під собою використання м'яса яловичини, але я зовсім трохи адаптував рецепт і приготував його з шматочками курячого філе. Поспішаю запевнити вас, що цей суп готується швидко і легко, результат вражає, при цьому ступінь складності мінімальна.

Більшою мірою грузинська кухня - це контраст пряного і гострого смаків. Те ж можна сказати і про самий відомий грузинський суп - харчо. Традиційно, харчо готується з яловичини, але в сучасній кухні м'ясні страви однаково гарні для багатьох видів м'яса. Тому сьогодні ми будемо розглядати рецепт приготування супу-харчо з свинини . Інгредієнтів потрібно не багато, в основному спеції. Цей суп готується швидко, він смачний і дуже, підкреслюю, дуже ситний.

Справжній суп Харчо з баранини – національне грузинське блюдо,  любимо і завжди бажана на обідньому столі. Запашний, пряний і наваристий суп-харчо з баранини міцно завойовує серця їдців, а за рецептом зовсім не потрібно їхати в Грузію, так як його досить просто приготувати і він не вимагає якихось надзвичайних талантів від кулінарів.

У грузинській кухні існують різноманітні рецепти приготування всіляких страв, у тому числі і харчо, який вважається одним з найбільш смачних супів. Готують його з грудної частини яловичини, рису і спеціальних приправ. Пропонуємо рецепт харчо з яловичини , який може стати одним з ваших улюблених, перш за все, з-за свого гострого і пікантного смаку і аромату. Побалуйте себе і своїх домочадців, приготувавши це нетрадиційне блюдо.

У грузинській кухні дуже популярні заправні супи. Вони готуються з крупами, яйцями, овочами, гострими соусами, горіхами та іншими компонентами, які надають супів насичений смак і збагачують їх білками, вітамінами і мікроелементами. До заправних супів належить і відомий всім суп-харчо. Консистенція харчо по-грузинськи набагато густіше, ніж у простого рисового супу, а смак і аромат більш концентровані.

Пісний харчо - це чудовий, насичений, ароматний суп кавказької кухні, який підкорить ваш шлунок з першої ложки! І нехай вас не бентежить те, що в ньому немає м'яса, зате він містить чимало інших смачних продуктів, які можна легко придбати в будь-яких супермаркетах, на ринках і в магазинах!

Пряне харчо по-грузинськи

Пряне харчо по-грузинськи – це неймовірно просте у приготуванні перше гаряче блюдо, що містять в собі мінімум інгредієнтів, які під час правильної теплової обробки дозволяють вам відчути всю насиченість, ситність і аромат цієї страви. Якщо ви хочете приготувати феноменально смачний суп до обіднього столу, тоді цей рецепт те, що вам треба!

Харчо з курячих крилець - близький родич грузинського м'ясного супу, однак, спільного у них небагато.  М'ясний бульйон вариться довго, і не завжди є три години для приготування супу. Курка - справжня палочка-виручалочка для вічно поспішають і зайнятих міських жителів. Готується він швидко, а смак страви виходить дуже ніжний. Приготуйте своїм близьким розкішний ароматний суп, який і зігріє, і нагодує.

Ніжний сирний смак супу здатний розтопити серця навіть найбільш сильних супротивників перших страв. Його аромат і незвичайний вершковий вигляд привертає увагу на столі і викликає сильний апетит. Крім того, досить ситний суп, тому підійде на обід, як сильній половині людства, так і для самих маленьких. Чудовий сирний суп вариться дуже швидко і без особливих зусиль. Унікальний рецепт сирного супу для розумних і турботливих  господинь.

До складу супу можуть входити різні інгредієнти, серед яких: вермішель, макарони, крупа, деякі бобові, овочі. Супи можуть також містити картоплю та інші овочі (капуста, морква, ріпа). Існують оригінальні рецепти приготування супу з гарбузом, горохом, грибами, саго, квасолею. Крім того, суп можна вважати не тільки дитячим харчуванням. Вони є корисною їжею і для дорослих. Існує безліч рецептів супів, які прийшли з французької кухні. Вона пропонує рецепти супів, в які входять вино, печериці і вершки. Для французів супи - це в основному крем супи або супи-пюре. Існує безліч варіантів супів. супи можуть подаватися з різними бутербродами. Наприклад, бутерброди з вершковим маслом можуть значно поліпшити смак супу. Також такі супи можуть подаватися у вигляді солодкого страви (супи з цукром і фруктами). Якщо подати суп з фруктами, варенням, це буде вже солодке блюдо, за допомогою якого можна завершити трапезу. Нерідко для додання гарного смаку в суп додають вершкове масло. Адже маслом не можна зіпсувати смак не тільки каші, але і супу. супи не тільки дуже смачні, але й надзвичайно поживні. А що ж ще потрібно для того, щоб отримати необхідну дозу калорій на сніданок?! Проте, є дуже маленька хитрість у приготуванні супів: кращою посудом для приготування супу вважається каструля з досить товстим дном, так як в іншому посуді молоко може пригоріти. В ролі основного інгредієнта підійде і розбавлене водою, і цільне і сухе і навіть згущене молоко. Все залежить від фантазії і смаку. Як же правильно зварити суп? супи варять зазвичай з макаронними виробами, овочами і крупами. Як у ж говорилося, за основу береться будь молоко. У літній сезон можна також використовувати кислі супи, вони вважаються дуже освіжаючими і дуже корисними для здоров'я. При варінні супів потрібно обов'язково стежити за тим, щоб молоко не пригоріло. Тому під час приготування суп рекомендується іноді помішувати. супи особливо корисні літнім людям і дітям. Перед приготуванням супу необхідно заздалегідь зварити всі продукти до напівготовності. Це пов'язано з тим, що багато макаронні та інші борошняні вироби, крупи і овочі погано розварюються у молоці. До того ж тривале кип'ятіння молока може погіршити смак супу. Без попередньої варіння у воді молоко іноді закладаються домашня локшина, вермішель, консервований зелений горошок. Величезна кількість рецептів супів дозволить Вам урізноманітнити свій раціон.


10 рецептів як приготувати смачний суп

Кожна господиня має в своєму арсеналі кілька рецептів як приготувати борщ чи суп. В кожної господині свої і часто ми експерементуємо з інгредієнтами і методами проготування. Не варто обмежуватися 2-3 рецептами рідких страв, варіюйте, тіште своїх близьких новими смачними супами. Для цього ми підібрали 10 рецептів супів в цій статті.

Перше блюдо – ситне, але в той же час, як правило, легке. Воно швидше засвоюється, добре зігріває і сприяє поліпшенню травлення. У порівнянні з тушенням або смаженням, варіння овочів, грибів, м’яса та птиці в супі зберігає набагато більше корисних речовин. Крім того, супи зазвичай менш калорійні, ніж повноцінні другі страви, але при цьому не поступаються їм за кількістю поживних речовин.

Корисні і смачні супи і бульйони просто необхідні тим, хто піклується про своє здоров’я. Овочеві супи не мають собі рівних за своїми стимулюючим і профілактичним властивостям. Рідкі страви також відновлюють необхідний нам баланс рідини, від якого залежить рівень артеріального тиску. Деякі супи і бульйони просто незамінні. Наприклад, курячий бульйон позитивно впливає на кровоносні судини. А суп на ньому навіть полегшує симптоми застуди, тому що містить інгредієнти, які мають протизапальну дію.

Дуже добре іноді балувати себе густими супами-пюре. Вони мають вишукану, ніжну консистенцією, тому дуже легко і швидко засвоюються організмом. Крім того, вони дуже корисні, так як овочі містять багато необхідних нам вітамінів і мікроелементів.

Супи ідеально підходять тим, хто вважає за краще дієтичне харчування. Супом легше насититися – адже в ньому є рідка складова, яка одночасно забезпечує не дуже високу калорійність у порівнянні, наприклад, з повноцінним другим блюдом. При цьому кількість енергії, яку організм витрачає на переварювання супу і другого – практично однакова. Ось і виходить, що з супом ми з’їдаємо менше калорій, а спалюємо стільки ж, скільки при вживанні більш калорійних других страв.

У холодну пору року супи особливо актуальні. Вони швидко зігрівають, покращують обмін речовин, дають необхідні організму тепло і енергію. Влітку і в сезон збору врожаю супи дозволяють нам використовувати дари природи з максимальною користю для себе. Наприклад, ароматний борщ на м’ясному бульйоні може містити до 7-8 додаткових овочевих інгредієнтів.

А деякі дієти просто засновані на супах. Наприклад, суп з селери. Їсти цей суп можна в необмежених кількостях. Чим більше з’їла, тим більше кілограмів скинула і відчула прилив енергії.

Раніше ми вже давали кілька рецептів, а саме:

10 рецептів приготування супу

1. Ароматний суп з копченою куркою і плавленим сирком

Ароматний суп з копченою куркою і плавленим сиром

  • копчене стегенце – 300 гр
  • плавлений сир – 3 стол. ложки
  • картопля – 3 шт
  • морква – 1 шт
  • ріпчаста цибуля – 1 шт
  • зелень кропу – для подачі
  • сіль і спеції – за смаком
  • рослинне масло – для смаження

Рецепт приготування

Зварити стегенце, вийняти з бульйону розібрати на волокна і перекласти назад в бульйон; Далі додати нарізану кубиками картоплю і дрібно нарізану моркву (або натерти на тертці); Ріпчасту цибулю обсмажити до золотистого кольору і додати в суп; Слідом плавлений сир; Варити на маленькому вогні хвилин 15 – 20 і більше до готовності і повного розчинення сиру; При подачі посипати дрібно нарізаним кропом або іншою красивою зеленню.
Смачного!

2. Гороховий суп з мисливськими ковбасками і сиром.

Гороховий суп з мисливськими ковбасками і сиром

  • Горох – 1 стакан
  • Картопля – 3 шт
  • Морква – 1 шт
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт
  • Ковбаски мисливські – 5 шт
  • Плавлений сир – 1 шт (або 2 стол ложки)
  • Зелень – за бажанням
  • Сіль і спеції – за смаком
  • Рослинна олія – ??для смаження
  • Розрахунок на – 3 літри.

Рецепт приготування

Горох замочити на 2 години або на ніч; У киплячу підсолену воду висипати горох, варити хвилин 30 постійно знімаючи піну, додати картоплю; Зробити зажарку: Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці (або дрібно нарізати) обсмажити майже до готовності, додати нарізані кружальцями ковбаски; Додати зажарку до гороху з картоплею і плавлений сир і варити до повного розплавлення сиру, при подачі посипати зеленню.

Смачного!

3. Гороховий суп з куркою і грибами.

Гороховий суп з куркою і грибами

  • Куряче філе – 300 гр
  • Гриби – 150 гр (у мене печериці)
  • Горох – 0,5 склянки (заздалегідь замоченою у воді на ніч)
  • Картопля – 2 шт
  • Морква – 1 шт
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт
  • Гірчиця – 1 чайна ложка
  • Куркума – на кінчику чайної ложки (за бажанням, для більш жовтого кольору)
  • Рослинна олія – ??для смаження
  • Сіль і спеції – за смаком
  • Зелень – для подачі

Рецепт приготування

Горох разом з курячими грудками відправити вариться в підсолену киплячу воду хвилин на 30 і більше; Грудку нарізати на невеликі шматочки; Картоплю нарізати кубиками і перекласти в бульйон до гороху з курячими грудками і варити хвилин 15 і більше; Зробити зажарку; Моркву натерти на тертці (або нарізати маленькими шматочками) ріпчасту цибулю нарізати маленькими кубиками; Обсмажити овочі до рум’янцю, додати гриби і гірчицю і тушкувати на маленькому вогні хвилин 5; Перекласти готову зажарку в бульйон разом з куркумою, сіллю і перцем; Варити суп ще хвилин 10, вимкнути і дати супу настоятися; При подачі посипати свіжою зеленню.

Смачного!!

4. «Харчо» з куркою.

Харчо з куркою

  • Куряча грудка – 300 гр
  • Морква – 1 шт
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт
  • Рис – 100 гр
  • Часник – 3 зубчики
  • Томатна паста – 2 стол. ложки
  • Сіль і спеції – за смаком
  • Зелень – невеликий пучок
  • Олія – ??для смаження
  • Розрахунок – на 3 літри.

Рецепт приготування

Курячі грудки нарізати на шматочки; Рис відварити разом з курячими грудками в підсоленій воді; Моркву натерти на крупній тертці (або порізати кружальцями); Ріпчасту цибулю нарізати маленькими кубиками; Моркву і ріпчасту цибулю обсмажити, додати томатну пасту, подрібнений часник, дрібно нарізану зелень і трохи потушити; Додати зажарку в суп з сіллю і спеціями; Як суп закипить його вимкнути і дати супу настоятися хвилин 10; При подачі посипати суп зеленню.

Смачного!!!

5. Томатний суп з м’ясними фрикадельками і нутом.

Томатний суп з м'ясними фрикадельками і нутом

  • Фарш з яловичини – 400 гр
  • Нут – 1 стакан (заздалегідь замочений у воді)
  • Картопля – 3 шт
  • Морква – 1 шт
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Болгарський перець – 1 шт (невеликий)
  • Томатна паста – 2 стол ложки
  • Рослинна олія – ??для смаження
  • Сіль і спеції – за смаком
  • Розрахунок на – 4 літри.

Рецепт приготування

Зварити нут в підсоленій воді до готовності; Сформувати з фаршу невеликі фрикадельки і акуратно додати їх варитися до нуту; Зробити зажарку; Ріпчасту цибулю і моркву нарізати маленькими кубиками і обсмажити; Додати дрібно нарізаний болгарський перець і часник з томатною пастою, протушкувати під кришкою на маленькому вогні хвилин 10 (помішуючи щоб не підгоріло); Викласти зажарку до вареного нуту і фрикадельок. Додати картоплю натерту на крупній тертці, посолити, поперчити, як суп закипить тримати його на маленькому вогні хвилин 20, потім вимкнути і дати супу настоятися хвилин 10; При подачі посипати зеленню

Смачного!!

6. Солянка по-сибірськи з грибами.

Солянка по-сибірський з грибами

  • Яловичина – 300 гр
  • Ковбаси копчені – 200 гр
  • Шинка – 200 гр
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Гриби – 200 гр (у мене лісові опеньки, заздалегідь відварені)
  • Огірки солоні – 2 шт
  • Оливки – 150 гр (без кісточок)
  • Помідори – 2 шт
  • Томатна паста – 2 стол ложки
  • Сіль і спеції – за смаком
  • Рослинна олія – ??для смаження
  • Лимон – 1 шт
  • Розрахунок на 3-3,5 літра.

Рецепт приготування

Зварити в підсоленій воді бульйон з яловичини, м’ясо вийняти нарізати на невеликі шматочки і назад перекласти в каструлю, разом з грибами та спеціями; Зробити зажарку: Ріпчасту цибулю нарізати, обсмажити до золотистого кольору, додати нарізану шинку і копчену ковбасу, обсмажити все разом хвилин 5, додати нарізані помідори без шкірки і томатну пасту, потримати все під кришкою на маленькому вогні хвилин 10; Перекласти зажарку в яловичий бульйон і додати нарізані огірки і оливки довести до кипіння, вимкнути і дати солянці настоятися хвилин 20; При подачі в кожну тарілку покласти скибочку лимона; Дуже смачно зі сметаною і подрібненою зеленню.

Смачного!!

7. Курячий суп з сирними галушками і зеленим горошком.

Курячий суп з сирними галушками і зеленим горошком

  • Грудка куряча – 300 гр
  • Морква – 1 шт
  • Картопля – 3 шт
  • Зелений горошок – невелика жменя (у мене свіжий)
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт
  • Сир – 50 гр
  • Яйце – 1 шт
  • Борошно – 4 стол ложки (можна більше або менше, все залежить від борошна)
  • Сіль і спеції – за смаком
  • Рослинна олія – ??для смаження

Рецепт приготування

Зварити бульйон з курячих грудок в підсоленій воді, розібрати грудку на волокна і назад закинути в бульйон; Картоплю нарізати кубиками, перекласти варитися в бульйон Зробити зажарку; Обсмажити дрібно нарізану цибулю і нарізану моркву (або натерту на тертці); Додати зажарку в суп, сіль і спеції і варити майже до готовності Зробити сирні галушки: Сир натерти на дрібній тертці, додати яйце, перемішати і поступово додати борошно невеликими порціями, замісити так щоб злегка липло до рук і скачати в невеликі кульки; Додати галушки разом із зеленим горошком і варити ще хвилин 10, накрити кришкою і дати супу настоятися хвилин 5.

Смачного !!

8. Курячий суп з яєчними млинцями.

Курячий суп з яєчними млинцями

  • Куряча грудка – 300 гр
  • Яйця – 3 шт
  • Морква – 1 шт
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт
  • Картопля – 2 шт
  • Сіль і спеції – за смаком
  • Рослинна олія – ??для смаження

Рецепт приготування

Зварити бульйон з курячих грудок в підсоленій воді, нарізати грудку на невеликі шматочки, перекласти її назад в бульйон; Додати в суп картоплю нарізану кубиками; Зробити зажарку; Моркву натерти на крупній тертці а цибулю нарізати маленькими кубиками, обсмажити овочі; Додати зажарку в суп і поварити хвилин 15; Яйця збити з невеликою кількістю солі і перцю; Обсмажити з двох сторін як млинці (розрахунок 3 яйця – три млинці); Яєчні млинчики злегка остудити і нарізати соломкою, додати їх до супу. Після того, як суп закипить, зняти з плити і дати настоятися хвилин 10; Посипати подрібненою зеленню і подавати до столу.

Смачного!!!

9. Фінський суп з лососем і вершками.

Фінський суп з лососем і вершками

  • Суповий набір з лосося – 300 гр (голови, хребти, хвости)
  • Філе лосося – 300 гр
  • Картопля – 3 шт
  • Морква – 1 шт
  • Ріпчасту цибулю – 2 шт
  • Вершки нежирні – 1 стакан
  • Сіль і спеції – за смаком
  • Розрахунок – на 3 літри.

Рецепт приготування

Суповий набір відправити вариться з цілою цибулиною, як закипить постійно знімати піну; Суповий набір вийняти з бульйону; Бульйон процідити, повернути на плиту, як закипить додати картоплю нарізану маленькими кубиками, дрібно нарізану цибулю і моркву; Як бульйон закипить додати нарізаний лосось, сіль і спеції; Варити хвилин 20 постійно знімаючи піну; У самому кінці варіння влити вершки, довести до кипіння, зняти з вогню і дати настоятися хвилин 20.

Смачного!!

10. Шурпа з яловичини.

Шурпа з яловичини

Шурпа це східний, густий і дуже наваристий суп, найкраще його варити в казані, м’ясо брати на кістках, для насиченості. Суп виходить дуже смачним. Рецептів я знайшла дуже багато, але вирішила зупиниться на цьому і не пошкодувала.

  • Яловичина на кістці або м’якоть і реберця – 800 гр
  • Ріпчасту цибулю – 2 шт
  • Помідори без шкірки – 3 шт
  • Морква – 2 шт (середнього розміру)
  • Болгарський перець – 2 шт (бажано різного кольору)
  • Картопля – 6-7 шт
  • Часник – 5 зубчиків
  • Гострий перець – 1 шт
  • Томатна паста – 1 стол ложка з верхом
  • Зелень – петрушки, кінзи (за смаком)
  • Рослинна олія – ??для смаження
  • Спеції та сіль за смаком
  • Розрахунок – на 5 літрів.

Рецепт приготування

М’ясо намити, нарізати середніми шматками і відправити смажитися прямо в казан (якщо немає казана, то можна приготувати в мультиварці або окремо посмажити на сковороді) обсмажити з двох сторін на сильному вогні, додати моркву нарізану кружальцями і цибулю півкільцями, все разом протушкувати, довести овочі до м’якого стану; Додати воду і тримати близько 1 години на маленькому вогні (не забуваючи знімати піну); Тим часом, начистити картоплю і перець болгарський (гострий поки чіпати не треба); Час підійшов, треба закладати і інші овочі; Картопля, болгарський перець і помідори нарізати досить крупно і відправити до бульйону не забуваючи посолити і додати різноманітні спеції, довести до кипіння, додати томатну пасту, нарізаний часник і гострий перець цілком (не розрізаючи його); Накрити кришкою, зменшити вогонь на мінімум, щоб злегка кипіло і варити 1 годину; Після того як час минув, дуже акуратно вийняти гострий перець і посипати зеленню і варити ще хвилин 5; При подачі, хто любить по гостріше, нарізати маленькими шматочками прямо в тарілку пекучий перець (але не весь звичайно) і посипати зеленню.

Смачного!!!

А який з цих рецептів ви могли б удосконалити? Розкажіть нам у коментарях!

Понравиласть статья? Жми лайк или расскажи своим друзьям!
Теги к новости:
Комментарии
Добавить комментарий
Похожие новости:
10.09.2018
Оскільки не вказано, куди скидати і який ОС керується пристрій-приймач, відповідь містить найпоши Привет. Сейчас я Вам помогу! iPhone
06.09.2018
Приготовление сосисок в духовке занимает мало времени, поэтому этот рецепт заинтересует всех хозяюшек! Ингредиенты Сосиски в тесте - супер популярная закуска
04.09.2018
Простые и вкусные пошаговые рецепты салатов с фотографиями на любой праздничный стол. Салаты рецепты с фото. Салаты с курицей. Салаты
25.08.2018
Модні поради від персонального стиліста Ірини Дульської. Який новорічний стіл не може обійтися без "оселедця під шубою"? Мені здається кожен
23.08.2018
Завдяки студентам Української католицької колегії св. Йосафата Папа Римський Франциск сфотографувався з синьо-жовтим прапором. Це сталося 14 травня на
20.08.2018
Співачка Гайтана оприлюднила світлини та відеозаписи за участі своєї дочки Сапфір-Ніколь. Новини Join новини Топ теги Ані Лорак 856
20.08.2018
Александр Селезнев — абсолютный чемпион России по кондитерскому мастерству и один из x Всегда мечтала приготовить блюдо от мэтра российской кулинарии
20.08.2018
Cookery.com.ua - сайт кулінарних рецептів підкаже, що приготувати! Кулінарні рецепти » Овочі » Страви з картоплі Картопля є основно Блюда из
18.08.2018
Cookery.com.ua - сайт кулінарних рецептів підкаже, що приготувати! Кулінарні рецепти » Випічка » Торти Торт - це не тільки кондитерськ . Торт «Фруктово
13.08.2018
Солянка из капусты с сосисками – простая и вкусная еда на скорую руку. Предлагаю рецепт с фото для тех, кто еще
13.08.2018
Макароны с сосисками — простейшее сочетание продуктов, которое выручает при нехватке времени на готовку. Но даже их можно интересно приготовить, подав
13.08.2018
Виберіть рамку або шаблон для оформлення фотографії зі списку шаблонів. Коли рамка відкриється, ви можете завантажити своє фото. Для цього
13.08.2018
Кобяков Аркадий Олегович — русский певец со сложной, но вместе с тем интересной судьбой. Творчество Кобякова — это песни в жанре «шансон
12.08.2018
Смішні й милі вироби з овочів і фруктів, зроблені своїми руками — це відмінна розвиваюча гра для дітей, яку можна в
12.08.2018
AUTO.RIA — швидкий продаж та легка купівля нових і вживаних автомобілів. Автобазар, на якому продається 1 400 автомобілів щодня. Пошук
12.08.2018
Фотографій подій з Грушевського 596 photos|View comments На смак і колір, як відомо, товаришів немає. Ця фраза відноситься і
выбрать фон